Vinař roku 2016

Zase je tu podzim, který se celý ponese ve znamení 14. ročníku prestižní soutěže Vinař roku, jejíž slavnostní vyhlášení proběhlo tento měsíc v exklusivních prostorách Paláce Žofín.

Společně s článkem vám přinášíme i výsledky ze slavnostního galavečera i s předáním křišťálového poháru Vinaři Roku 2016. V souvislosti s tím a na závěr tohoto povídání, a nebo bychom také mohli říci – to NEJLEPŠÍ NAKONEC, si vám dovolíme představit speciální nabídku finálových vín soutěže Vinař roku 2016, která bude co nevidět k dostání na našem eshopu www.winehouse.cz, a o jejímž zveřejnění budete zavčas informovaní direct mailem, takže se nemusíte bát, že by vám něco uteklo…

Výsledky soutěže Vinař roku 2016

Vína byla hodnocena erudovanou porotou, složenou ze světových i tuzemských degustátorů, z nichž někteří se pyšní titulem Mastersof Wine, což je ve vinařském odvětví považováno za jedno z nejvyšších ocenění odborné znalosti. Uznávaný Master of Wine John Salvi, jako člen organizačního výboru soutěže, sestavil tým špičkových zahraničních degustátorů, mezi kterými letos nechyběl také první Čech resp. Češka, která je oprávněna užívat titul Master of Wine slečna Lenka Sedláčková.

Společně tak určili šampiona červených vín, který náleží Štěpánu Maňákovi, šampiona bílých vín, který připadnul Vinařství Spielberg, a hlavní TROJICI VINAŘE ROKU 2016.

A jak teda velevážená porota rozhodla? Kdo se mohl radovat a kdo šel domů s prázdnou?

  1. Letošní titul Vinaře roku míří na zámek – 14 ročník soutěže o prestižní titul totiž získalo Zámecké vinařství Bzenec.
  2. Na druhém místě se umístilo Vinařství Volařík, které se letos po jednoroční pauze opět vrátilo do finálové osmy,
  3. a bronzová medaile náleží Vinným sklepům Valtice a bratrům Šťastným, kteří jsou již po třetí v řadě „na bedně”.

Nabídka finálových vín

V naší e-shopové nabídce nabízíme širokou paletu vín z vinařství, která se dostala až do finále. Můžete si vybrat nějaký ten kousek odchampiona bílých vín – Vinařství Spielberg, championa červených vín – Štěpána Maňáka či ze stříbrného Vinařství Volařík. Pokud ale chvíli posečkáte, v současné chvíli pro vás chystáme speciální degustační balíčky finálových vín, které nejenže budou za zvýhodněnou cenu, ale rozhodně budou stát za to !!!

Vinař roku 2016
Sdílejte článek na sociálních sítích:


Komentáře