
Réva vinná a víno
Prosinec 17 @ 0:00
Navigace pro Akce
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.
Komentáře
Druhý stupeň Studijního programu SOMMELIER. Kurz doporučujeme jako návazný na kurz „Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“. Kurz se zabývá problematikou pěstování révy vinné a výroby vína. Součástí kurzu je návštěva vinařství a ukázka révy vinné.