4 halloweenské dýňové koktejly se sirupem Monin Pumpkin Spice

V době svátků Helloweenu se dýně stávají nejen dekorací, ale také chutnou součástí různých pokrmů a nápojů. Koktejly s dýňovou tématikou jsou skvělým způsobem, jak přidat trochu zábavy a kouzla do vaší halloweenské party. Následující recepty vám nabídnou unikátní a chutné možnosti, jak oslavit tento sváteční den v originálním stylu.

#1. Dýňový vaječný likér s bourbonem

Do koktejlového šejkru nalijte 2 cl vaječného koňaku, 1 cl horké černé kávy, 0,5 cl dýňového kořeněného sirupu MONIN Pumpkin a 1 cl bourbonu. Důkladně protřepejte, dokud nezpění a nespojí. Do sklenice dejte led a nápoj přilejte. Navrch pak přidejte šlehačku a posypte mletou skořicí.

#2. Pumpkin Pie Punch

Tento recept je inspirován svátečním obdobím Halloween a připomíná vám chutě tradičního dýňového koláče. Ve velkém džbánu smíchejte 1 l čerstvého jablečného moštu, 2 šálky zázvorového piva, 0,5 dl vodky a 2 cl dýňového kořeněného sirupu MONIN Pumpkin Spice Latte. Důkladně promíchejte, dokud se všechny ingredience nespojí. Koktejl nalijte do sklenic a ozdobte šlehačkou a skořicí.

#3. Dýňová sangrie

Recepty na sangrii mohou být spojeny s létem, ale tato verze je šitá na míru pro halloweenské svátky. Zde je alkoholický recept, který vás v tyto dny potěší. Do velkého džbánu přidejte 3 šálky jablečného moštu, 1 šálek rumu Pumpkin Face Reserve a 1 šálek dýňového kořeněného sirupu MONIN. Nakrájejte 3 jablka (odstraňte jádřinec a všechna semínka) a některá přidejte do džbánu, několik plátků si nechte na ozdobu. Servírovací sklenice naplňte ledem a před podáváním ozdobte tyčinkou skořice. Hrdlo sklenice ozdobte tmavým cukrem.

#4. Pumpkin Spice Margarita

Tato podzimní variace Lime Margarita je ideální pro Halloween nebo Den díkůvzdání. V koktejlovém šejkru naplněném ledem smíchejte 2 cl mexické tequily, 1 cl likéru Grand Marnier, 0,5 cl limetkové šťávy a 2 cl dýňového kořeněného sirupu MONIN. Třepejte, dokud se vše nepromíchá. Přelejte nápoj do sklenice vyložené skořicovým cukrem a doplňte plátkem pomeranče.

Halloween je oslavou nejen strašidelných, ale i kreativních momentů, které přinášejí radost a vzrušení. Výše uvedené dýňové koktejly vám nabídnou nejen chutný zážitek, ale také možnost oslavit Halloween s originálním stylem. Takže vytáhněte džbány, shromážděte přátele a užijte si nezapomenutelnou halloweenskou noc s těmito jedinečnými dýňovými koktejly!

4 halloweenské dýňové koktejly se sirupem Monin Pumpkin Spice


Komentáře

Tagged on: